;
;

Meet nu zelf de CO2-uitstoot van uw organisatie met de Slimme CO2-thermometer

De Slimme CO2-thermometer is exclusief voor eigenaren, bestuurders en medewerkers van bedrijven en organisaties in stad en provincie Groningen ontwikkeld. Met deze tool krijgt u direct inzicht in de totale CO2-uitstoot tot zelfs in de gemiddelde uitstoot per medewerker. U kunt dus direct aan de slag met uw verduurzamingsambities.

De voordelen

U kunt deze tool gebruiken als nulmeting van uw CO2-uitstoot. U kunt elk moment berekenen wat de CO2-uitstoot is en in welke mate deze verlaagd is na verduurzamingsacties. Zo helpt u mee aan het creĆ«ren van een energieneutraal bedrijf en aan een gezonder klimaat. Ook is deze tool kosteloos te gebruiken voor geĆÆnteresseerden in postcodegebieden binnen de provincie Groningen.

Hoe het werkt

De tool rekent uw CO2-uitstoot uit in KG (kilogram) per jaar. Om dit te kunnen doen heeft de tool uw input nodig. Onze tips: Beantwoord de vragen zo specifiek mogelijk en loopt u alle stadia door. Weet u het antwoord niet precies, vul dan het geschatte aantal in. Als u op een vraag helemaal geen antwoord kunt geven, vul dan 0 in.

Wanneer u alle stappen heeft doorlopen, ziet u direct resultaat met aansluitende adviezen.

; ;